IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Joco

Kupujte po

JOCO prava staklena „takeaway“ šalica!

Još jedna priča iz vruće Australije! Nakon dvije godine mukotrpnog rada, istraživanja, velikih ideja i još mnogo toga, 2012. godine je na tržište izašla prva staklena „takeaway“ JOCO šalica!

JOCO filozofija je jednostavna: trajnost, okus i stil. Staklo traje duže, ne utječe na okus i uvijek izgleda najbolje. To je promišljeno i maštovito izrađena šalica, s brigom za okoliš. Doživite luksuz gdje god bili!

 Joco coffee tea cup

Svake godine u svijetu koristimo više od 500 milijardi čaša za jednokratnu uporabu od papira, stiropora, razne plastike... Zabrinjavajuće je da taj broj svake godine rapidno raste.

Proizvodnja takvih čaša troši prirodne resurse, emisije CO2 su ogromne, a gdje je još problem otpada nakon upotrebe.

Unatoč svojoj maloj veličini i beznačajnosti, tako mala čaša za jednokratnu upotrebu uvelike doprinosi onečišćenju okoliša! Jesmo li uopće svjesni toga?

JOCO pravi stekleni takeaway lonček

U Jocu smatraju da je vrijeme da se otkupimo prirodi i da joj čak nešto i vratimo. Stoga je korištenje Joco šalica veliki korak prema smanjenju otpada. Čak je i pakiranje ekološki prihvatljivo. Ujedno ćete imati iznimno lijepu, modernu šalicu. O okusu kave ili čaja da i ne govorimo. Piti tekućinu iz staklene šalice je nešto sasvim drugačije nego iz plastične, papirnate... 

Priroda će vam biti zahvalna ako ćete promijeniti svoje navike i koristiti Joco šalicu!

Zato - postanite ponosni korisnik Joco šalice! I kušajte samo dobru kavu ili čaj, a ne svoju šalicu!!

I da ne bi mislili da su Joco šalice samo za čaj i kavu. Prirodni sok ili smoothie će u Joco šalici zadržati okus i miris! Čišćenje je jednostavno i šalica će ostati čista (naravno da ne preuzima miris i ne oboji se).

Joco coffee cup

Joco šalice izrađene su od visokokvalitetnog, neporoznog, borosilikonskog (boral) stakla. Lagane su i vrlo otporne na velike temperaturne fluktuacije. To ih čini potpuno sigurnim za korištenje u mikrovalnoj pećnici ili perilici posuđa. Šalice su također potpuno "čiste" u smislu raznih kemijskih tvari/nečistoća (bez BPA, olova, kadmija…).

* Borosilikonsko ili Boral staklo vrlo je otporno na kemikalije i temperaturne promjene! Stoga se uglavnom koristi za proizvodnju laboratorijskog staklenog posuđa i kuhinjskog pribora.

JOCO staklena šalica - Pojedinosti

Uz Joco šalice sve je napravljeno vrlo promišljeno! “It’s All In The Details”

  • Gumirana ovojnica oko šalice osigurava da sadržaj ostane na odgovarajućoj temperaturi. Ujedno dopušta "hladno" držanje da vas ne opeče! Ovim su detaljem pružili i odličan izgled te zaštitili staklo od udaraca kada/ako padne na pod.
  • Gumeni poklopac osigurava da se sadržaj ne prolije na putu po gradu, u autu, vlaku... Dizajniran je tako da se prilikom gutljaja ne zaletite s nosom u poklopac.
  • Veličine Joco šalica odgovaraju aparatima za kavu, tako da Joco šalicu možete napuniti u bilo kojem kafiću ili na bilo kojem mjestu gdje nude „takeaway coffee“ ili kavu “to go“.
  • Vjerujete da je oblik Joco šalice kompatibilan s držačem bidona na biciklu! Tako je i za sve one koji jurite ujutro biciklom kroz grad do ureda ili na trening.

Kakvu kavu volite piti?

JOCO pravi stekleni takeaway lonček

 

 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane