IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Zimska oprema

Prikaži kao

10 proizvoda

Filteri
  • Mjesto
  • Ime proizvoda
  • Cijena
Mjesto
36
  • 36
  • Sve
po stranici

Lavinska oprema

Lavinska oprema je neophodna oprema za svakog posjetitelja planina zimi. Osnovni komplet opreme sadrži lavinsku sondu, lavinsku lopatu i lavinski primopredajnik. Turni skijaši prilično dobro poznaju lavinsku opremu, dok je među planinarima još relativno rijetka. No korištenje opreme za lavinu trebalo bi biti nešto tako uobičajeno kao što je uporaba kaciga, cepina, dereza. Ispravno je da brinemo o svojoj sigurnosti.

Zimski uvjeti u planinama obično su vrlo zahtjevni. Pravilna uporaba lavinskog kompleta je najvažnija. Stoga je važno prije svake sezone provjeriti opremu i izvesti vježbu rukovanja lavinskom opremom. Preporuča se pohađati lavinsku radionicu i obnoviti znanje te steći nova znanja.

Zimska oprema je za ljude koji se bave sportovima na snijegu ili jednostavno vole biti aktivni u hladnijim mjesecima. Uključuje širok raspon opreme koja će vam pomoći da budete ugrijani i sigurni u zimskim uvjetima. Najpopularnija zimska oprema uključuje opremu za skijanje i snowboard, zimsku opremu za planinarenje i planinarenje, odjeću za hladno vrijeme i još mnogo toga.

Skijaška i snowboard oprema uključuje skije ili daske, vezove, pancerice i štapove koji su prilagođeni za korištenje na snijegu. Upotreba kaciga i druge zaštitne opreme također je važna za zaštitu od ozljeda prilikom padova.

Planinarska oprema za zimske uvjete uključuje dereze, cepine, penjačke pojaseve, komplete za samoosiguranje, termoizolacijske prostirke i ostale dodatke koji pomažu u sigurnom kretanju po snježnim terenima. Zaštitne naočale, maska ​​za vjetar i druga oprema za zaštitu od hladnoće također su važni dijelovi zimske opreme.

Odjeća za hladno vrijeme dizajnirana je za pružanje topline i udobnosti u zimskim uvjetima. Među njima su termoizolacijske jakne i hlače, skijaške i snowboard hlače i jakne, termo majice i donje rublje, rukavice, kape i šalovi.

Zimska oprema vrlo je važna za sve koji se bave snježnim sportovima ili jednostavno uživaju u zimskim aktivnostima na otvorenom. Pravi izbor zimske opreme može pomoći u osiguravanju sigurnosti i udobnosti u hladnim i snježnim uvjetima.
 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane