IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Zaštita podataka

Za potrebe online trgovine AlpLine prikuplja sljedeće korisničke podatke:

  • ime i prezime,
  • adresa i mjesto prebivališta,
  • adresa e-pošte (vaše korisničko ime),
  • zaporka u šifriranom obliku,
  • i druge, neobavezne podatke koje unose korisnici

Nismo odgovorni za točnost unesenih podataka.


Davatelj usluga AlpLine.si se obvezuje zaštititi sve podatke dobivene putem internetske stranice u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. S osobnim podacima naših korisnika postupamo s najvećom pažnjom, pristup podacima je ograničen i zaštićen, nikada se neće predati neovlaštenim osobama i neće se koristiti ako se ne slažete s načinom korištenja.

Korisnici dobivaju uvid u informacije koje pohranjujemo o njima putem korisničkog računa. Kako bi zaštitio osobne podatke, korisnik je također odgovoran za osiguranje sigurnosti svog korisničkog imena i lozinke.

Ako imate bilo kakvih nedoumica ili imate pitanja o privatnosti i sigurnosti, molimo kontaktirajte nas na [email protected] .

Iz sigurnosnih razloga, prikupljaju se i IP adrese s kojih pristupate web-lokaciji. Na početku posjeta svakom je korisniku dodijeljen kolačić za prepoznavanje i praćenje košarice za kupnju. AlpLine.si također sprema stalne kolačiće na vaše računalo, kao što su: korisnički ID u šifriranom obliku (za identifikaciju pri sljedećem posjetu) i četiri kolačića usluge Google Analytics (analiza posjeta web-lokaciji).

Svi gore navedeni podaci, osim kolačića, trajno se pohranjuju na poslužitelju alpline.hr. Kolačići sesije pohranjuju se u memoriju poslužitelja samo za vrijeme trajanja posjete i brišu se nakon jednog sata neaktivnosti, a trajni kolačići pohranjuju se na računalu posjetitelja.

Kolačići

 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane