IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Viseće mreže

Prikaži kao

6 proizvoda

Filteri
  • Mjesto
  • Ime proizvoda
  • Cijena
Mjesto
36
  • 36
  • Sve
po stranici

Viseća mreža je neizostavan dio opreme za svakoga tko voli udobnost i opuštanje. Zbog svoje izdržljivosti, malog volumena sklopljene mreže i male težine, viseće mreže Grand Trunk neizostavan su dio opreme za putnike. U njima možete udobno spavati. Sigurni od insekata na podu. Možete kupiti i mrežu protiv komaraca i drugih dosadnih životinja.

Viseću mrežu možete koristiti na putu, kućnoj terasi, vrtu. Možete je pričvrstiti između drveća, stupova, automobila, bilo gdje, samo da imate dva dovoljno jaka sidrišta.

Možete odabrati viseću mrežu za dvije osobe ili viseću mrežu za jednu osobu.

Grand Trunk vam nudi doživotno jamstvo na svoje proizvode. Da, stvarno su tako izdržljivi! Njihove viseće mreže izrađene su od laganog umjetnog materijala, koji se izuzetno brzo suši i savršeno diše. Čak i nakon cjelodnevnog uživanja u visećoj mreži na vrućini, nećete se znojiti. Tkanina je mekana i udobna! Toliko je lijep da se može koristiti i kao pokrivač. Jeste li znali da je TRUNKTECH ™ linija visećih mreža vodootporna i može poslužiti i kao krov, sklonište u slučaju nužde, u lošem vremenu!

Viseće mreže Grand Trunk

Krenite u avanturu! Tamo vas čekaju beskrajna iskustva!

Viseće mreže su udoban i opuštajući način provođenja slobodnog vremena u prirodi. Izrađene su od različitih materijala poput pamuka, najlona, ​​poliestera ili mješavine tih materijala, a dostupne su u različitim veličinama, bojama i uzorcima.

Viseće mreže su lagane i prenosive, što ih čini jednostavnim za nošenje i postavljanje na raznim mjestima, kao što su kampiranje, piknik, plaža ili vrt. Mogu poslužiti za spavanje, opuštanje, čitanje ili kao dječje igračke.

Prilikom odabira viseće mreže važno je uzeti u obzir veličinu, nosivost, vrstu materijala i oblik. Neke viseće mreže opremljene su stalkom koji im omogućuje postavljanje na bilo koju ravnu površinu, dok su druge dizajnirane da vise između drveća, zidova ili stropova.

Viseće mreže idealne su za opuštanje i uživanje u prirodi te nude ugodnu alternativu tradicionalnom načinu sjedenja i ležanja na tlu. Oni su pristupačno i održivo rješenje za opuštajuće iskustvo u prirodi.

 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane