IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Pieps

Prikaži kao

8 proizvoda

Filteri
  • Mjesto
  • Ime proizvoda
  • Cijena
Mjesto
36
  • 36
  • Sve
po stranici

Pieps lavinska oprema

Od 1967. brand se specijalizirao u području zaštite od lavina i svake godine nastavlja impresionirati novim inovacijama. Godine 2013. Pieps je pokrenuo vlastitu proizvodnju, a do 2015. godine broj zaposlenih porastao je na 21.

Specijalizirani dobavljač iz Austrije zasigurno je jedan od vodećih brendova u zaštiti od lavina.

Lavinski primopredajnik

Pieps DSP Pro je nasljednik i još bolji od Pieps DSP-a, prvi s tri antene, koji je predstavljen 2003. godine i odmah je postao novi standard lavinskog primopredajnika. Uostalom, bio je to prvi patentirani uređaj s tri antene. Dugi niz godina "žuti Pieps" bio je jedan od najprodavanijih uređaja. S Pieps DSP Pro, brand je uspio napraviti još jedan korak prema tržišnom vodstvu. Uz poboljšani hardver i potpuno novi dizajn, performanse su ponovno povećane.

Optimizirana opskrba energijom, dulje trajanje baterije, brže stanje pripravnosti i veće polje za pretraživanje. Sve gore navedeno ključni su elementi za potencijalno spašavanje života u hitnim slučajevima.

Lopate i sonde

Naravno, lavinske sonde i lavinske lopate također su dio portfelja apsolutnog stručnjaka za sigurnost od lavina. Upravo ti predmeti čine vaš outfit potpunim. Prema istraživanju, Pieps štedi do 50% vremena u usporedbi s drugim sondama. Ovo se odnosi na obje vrste pretraživanja: opće i specijalizirano.

Čak ni u slučaju Piepsovih lopata, one ne bi bile Pieps da nisu osmislili nešto stvarno posebno. Zapravo, Pieps Pro+ savršen je alat za planinske profesionalce. Lopata nije opremljena samo posebno velikom lopatom, već i integriranom pilom za snijeg u teleskopskoj ruci. Uz sve to, alpinisti su odlično opremljeni i za dodatne zadatke, poput provjere snježnog pokrivača i postavljanja bivka.

Uz dodatnu, specijalnu opremu za zaštitu od lavina, Pieps pokazuje svoju iznimnu osposobljenost i dokazuje da je lider u ovoj oblasti.

Više o Pieps

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane