IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Dinamička i pomoćna užad

Prikaži kao

17 proizvoda

Filteri
  • Mjesto
  • Ime proizvoda
  • Cijena
Mjesto
36
  • 36
  • Sve
po stranici

Dinamička užad je posebna užad koja se koristi za sportsko penjanje i osiguranje pri usponima. Ova užad izrađena je od posebnih materijala koji osiguravaju veliku čvrstoću i izdržljivost, a istovremeno je dovoljno elastična da apsorbira sile u slučaju pada.

Dinamička užad dostupna je u različitim debljinama i duljinama ovisno o namjeni. Užad se može koristiti za unutarnje ili vanjsko penjanje, planinarenje, alpinizam, penjanje po stijenama i druge slične aktivnosti.

Prilikom odabira dinamičkog užeta važno je uzeti u obzir njegovu čvrstoću, elastičnost, debljinu i duljinu. Osim toga, uže mora biti propisno označeno i zadovoljavati standarde za penjačku opremu. Redoviti pregled i održavanje užeta također je važno kako bi se osigurala njegova sigurnost i pouzdanost.

Dinamička užad ključan je dio opreme za sigurno i učinkovito penjanje. Pri kupnji je važno odabrati užad koja odgovara individualnim potrebama i zahtjevima penjača te voditi računa o kvaliteti i sigurnosti užadi. Užad se koristi za sprječavanje ozljeda od padova i za zaštitu penjača, stoga je odabir pravog užeta ključan za sigurno penjanje.
 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane