LAVINSKA RADIONICA 13.1. 2024

Ruksaci

Prikaži kao

18 proizvoda

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Planinarski ruksak Vaude Brenta 30
  Cijena 119,27 EUR Standardna cijena 140,32 EUR
 2. Planinarski ruksak Lafuma Shift 32
  Cijena 71,69 EUR Standardna cijena 102,41 EUR
 3. Ženski mali ruksak Lafuma Original
  Cijena 50,17 EUR Standardna cijena 71,67 EUR
 4. L Original Zip nahrbtnik
  Cijena 50,17 EUR Standardna cijena 71,67 EUR
 5. Ruksak L'Original 1P
  Cijena 69,12 EUR Standardna cijena 92,16 EUR
Prikaži kao

18 proizvoda

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto

Ruksaci

Ruksaci su neizostavan dio opreme za mnoge aktivnosti kao što su planinarenje, kampiranje, putovanja, sport i svakodnevna uporaba. Ruksaci su dizajnirani za udobno nošenje i transport raznih predmeta poput hrane, pića, odjeće, tehnologije, knjiga i više.

Ruksaci su dostupni u različitim veličinama, materijalima i karakteristikama ovisno o namjeni. Ruksaci za planinarenje i kampiranje obično su veći i izdržljiviji, s više džepova i pretinaca za pohranu opreme, hrane i pića. S druge strane, svakodnevni ruksaci su manji, lakši i kompaktniji, obično s manje džepova, pogodni za nošenje svakodnevnih potrepština.

Prilikom odabira ruksaka važno je uzeti u obzir individualne potrebe i sklonosti te odabrati ruksak koji je udoban za nošenje i ima dovoljno volumena za potrebnu opremu. Materijali koji se koriste za izradu ruksaka također su važni i utječu na trajnost, otpornost na vremenske uvjete i kvalitetu ruksaka.

Osim veličine i materijala, ruksaci imaju i druge značajke kao što su podstavljene naramenice i podstava za leđa za udobno nošenje, remeni za prsa i struk za dodatnu podršku, džepovi za organiziranje i spremanje manjih predmeta i vodootporni materijali za zaštitu od vlage.

Ruksaci su neophodni za nošenje opreme i potrepština za razne aktivnosti. Pri odabiru ruksaka potrebno je voditi računa o potrebama i namjeni korištenja te odabrati ruksak koji je kvalitetan, izdržljiv i udoban za nošenje.
 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane