IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Ruksak za nošenje djeteta

Prikaži kao

3 proizvoda

Filteri
  • Mjesto
  • Ime proizvoda
  • Cijena
Mjesto
36
  • 36
  • Sve
po stranici

Ruksak za nošenje djeteta pruža sigurnost i udobnost za dijete, što je prvi uvjet za ugodan obiteljski izlet.

Ruksaci za nošenje djeteta imaju veliku prednost u odnosu na kolica - kao roditelji smo jedno s djetetom, pa prostori u koje ne možemo ići s kolicima odjednom postaju lako dostupni (pješačke ture, šetnja šumom, obilazak grada autobusom ili vlakom je puno lakše, čak je i kupovina lakša...).

Kada mogu početi koristiti ruksak za djecu?

Pogodan je za dijete koje već može samostalno sjediti, oko 9 mjeseci starosti.

Kako izabrati ruksak za nošenje djeteta

Konstrukcija Vaude ruksaka za nošenje djeteta je samostojeća. Potpuno podesiv naslon za leđa, naramenice, sjedalo, obujam i visina za dijete - za optimalnu prilagodbu veličini djeteta. Ruksak raste s djetetom. Ima dodan unikatno dizajniran jastuk (naslon za glavu), koji osigurava potporu glave i vrata mališana čak i kada zaspi. TUV standard za sigurnost - cjelokupna konstrukcija ruksaka i detalji izrađeni su na način da je isključena mogućnost priklještenja prstiju ili udova, bez oštrih rubova, bez malih odvojivih dijelova koje bi dijete moglo staviti u usta...

Pritom je dijete smirenije (a samim tim i radišnije), jer sjedi tik do roditelja i nije daleko, sjedi na višoj visini, što znači da manje udiše smoga kad smo u gradu i bolje vidi svijet oko sebe. Ima i više vibracija, što ga dodatno smiruje. Vaude ruksak za nošenje djeteta ima dovoljno džepova za sve potrebne stvari na putu. Dolazi s kišnom navlakom, zaštitom od sunca, podlogom za presvlačenje i sjedalom.

Ruksaci za nošenje djeteta

Ruksaci za nošenje djeteta su posebni ruksaci koji omogućuju sigurno i udobno nošenje djeteta tijekom planinarenja, šetnje prirodom ili drugih aktivnosti na otvorenom. Ovi ruksaci su posebno dizajnirani s podstavljenim sjedalima i naramenicama koje osiguravaju udobno i sigurno nošenje djeteta, a istovremeno omogućuju kretanje bez ruku.

Ruksaci za nošenje djeteta dostupni su u različitim veličinama i modelima, ovisno o dobi djeteta i namjeni korištenja. Neki su ruksaci dizajnirani za nošenje novorođenčadi, dok su drugi prikladni za stariju djecu. Ruksaci su također dostupni u različitim materijalima i karakteristikama ovisno o potrebama i ukusu roditelja.

Prilikom odabira ruksaka za nošenje djeteta važno je voditi računa o kvaliteti i sigurnosti ruksaka te udobnosti djeteta i roditelja prilikom nošenja. Ruksaci moraju biti sigurni, stabilni i pružati dobru potporu djetetu i roditeljima. Osim toga, ruksaci bi trebali biti lagani i jednostavni za korištenje, s praktičnim značajkama kao što su džepovi za spremanje stvari i podstavljene naramenice za udobno nošenje.

Ruksaci za nošenje djeteta odlično su rješenje za roditelje koji žele aktivno provoditi vrijeme s djetetom u prirodi. Osiguravaju sigurno i udobno nošenje djeteta te omogućuju roditeljima uživanje u aktivnostima na otvorenom bez odricanja brige o djetetu.

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane