IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Penjačke rukavice

Prikaži kao

3 proizvoda

Filteri
  • Mjesto
  • Ime proizvoda
  • Cijena
Mjesto
36
  • 36
  • Sve
po stranici

Penjačke rukavice su posebne rukavice namijenjene za penjanje i druge aktivnosti koje zahtijevaju zaštitu ruku. Uglavnom se koriste za zaštitu od habanja, ogrebotina i manjih ozljeda tijekom penjanja, ali također mogu pomoći pri prianjanju na stijeni ili umjetnoj stijeni za penjanje.

Rukavice za penjanje dostupne su u različitim modelima izrađenim od različitih materijala poput kože, sintetičkih materijala ili kombinacije oba. Neke rukavice posebno su dizajnirane za određene vrste penjanja, kao što su sportsko penjanje, planinarenje, penjanje po užetu i drugo.

Prilikom odabira penjačkih rukavica važno je uzeti u obzir ne samo veličinu, već i vrstu materijala koji je prikladan za određenu vrstu penjanja. Rukavice izrađene od kože, primjerice, nude bolje prianjanje na stjenovitom području, dok sintetički materijali osiguravaju bolju prozračnost i lakoću. Neki modeli rukavica također imaju podstavu za zaštitu od vibracija i pretjeranog pritiska tijekom penjanja.

Penjačke rukavice ključni su dio opreme koji omogućuje veću sigurnost i udobnost pri penjanju. Prilikom kupnje važno je odabrati rukavice koje odgovaraju individualnim potrebama i zahtjevima penjača. Rukavice moraju biti dovoljno izdržljive i otporne da izdrže dugotrajnu upotrebu, ali istovremeno moraju biti dovoljno udobne da ne ometaju kretanje i nude osjećaj prianjanja.
 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane