IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Svjetiljke

Prikaži kao

10 proizvoda

Filteri
  • Mjesto
  • Ime proizvoda
  • Cijena
Mjesto
36
  • 36
  • Sve
po stranici

Čeone svjetiljke

Petzl, Black Diamond i solarne lampice Luci. Široka ponuda baterijskih svetiljki.

Svjetiljke su važan dio opreme za razne aktivnosti na otvorenom, kao što su planinarenje, kampiranje, ribolov, penjanje i drugo. Omogućuju nam da osvijetlimo put ili prostor kada je mrak ili kada je slaba vidljivost, čime se povećava sigurnost i udobnost tijekom aktivnosti na otvorenom.

Svjetiljke mogu biti ručne, naglavne ili stolne i dostupne u različitim veličinama i snagama. Sadrže LED diode ili druge vrste tehnologija osvjetljenja koje daju jaku i jaku rasvjetu. Neke svjetiljke imaju podesivu snagu svjetla i različite načine osvjetljenja, poput treptajućeg svjetla, crvenog svjetla i drugih.

Prilikom odabira svjetiljke važno je voditi računa o veličini i težini koja mora odgovarati namjeni korištenja. Također je važno uzeti u obzir izvor napajanja, koji može biti baterija ili punjenje. Neke svjetiljke također imaju ugrađenu solarnu ploču za punjenje baterija.

Svjetiljke su korisne za razne aktivnosti na otvorenom, od noćnih šetnji do kampiranja i ribolova. Neizostavan su dio opreme za svakoga tko se voli kretati na otvorenom i treba mu pouzdano i jako osvjetljenje.

NOVO! Luci Outdoor USB solarna svjetiljka. Idealno za kampiranje u divljini.

 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane