IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Slackline

Prikaži kao

3 proizvoda

Filteri
  • Mjesto
  • Ime proizvoda
  • Cijena
Mjesto
36
  • 36
  • Sve
po stranici

Slackline je sportska aktivnost koja uključuje balansiranje i hodanje po zategnutom užetu ili traci koja je pričvršćena između dvije točke. Slackline se izvodi na otvorenom, često u parkovima, na plažama ili u prirodi, a popularan je među sportašima, avanturistima i onima koji uživaju u vježbanju na otvorenom.

Glavna komponenta slacklinea je traka, koja je obično izrađena od sintetičkih vlakana visoke čvrstoće kao što su poliester ili najlon. Traka je pričvršćena između dvije točke, kao što su stabla ili stupovi, i fleksibilna je u smislu duljine i napetosti.

Slackline se postavlja na određenu visinu iznad tla, ovisno o iskustvu i vještini pojedinca. Cilj slacklinea je postići ravnotežu i hodati po traci od početne do krajnje točke bez pada. Slacklineri također često izvode razne trikove poput skokova, spinova, poza za ravnotežu i vrtnje na pojasu.

Slackline je više od obične sportske aktivnosti jer zahtijeva koncentraciju, upornost i osjećaj za ravnotežu. Također je odličan način za poboljšanje koordinacije tijela, mišićne snage, stabilnosti i fleksibilnosti. Slackline je pogodan za sve uzraste i razine kondicije, jer se težina može prilagoditi prema individualnim sposobnostima.

Osim klasičnog slacklinea, postoje i drugi oblici, kao što su trickline (za izvođenje trikova), longline (duže trake) i highline (slackline na većoj visini, često u zidovima ili između planina).

Slackline je društveni sport koji potiče međusobnu podršku, suradnju i razmjenu iskustava između slacklinera. To je također prilika za zabavu, avanturu i otkrivanje novih vještina i prirodnog okoliša.

 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane