IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Čarape

Prikaži kao

17 proizvoda

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Coolmax čarape Wayfarer Trespass
  Cijena 9,96 EUR Standardna cijena 15,32 EUR
 2. Sportske čarape Breezer
  Ocjena:
  0%
  Cijena 11,53 EUR Standardna cijena 12,81 EUR
 3. Čarape od mohera Helia
  Cijena 13,37 EUR Standardna cijena 14,86 EUR
 4. Čarape od mohera Ventus
  Cijena 16,14 EUR Standardna cijena 17,93 EUR
 5. Terapeutske čarape od mohera Medi ++
  Cijena 17,98 EUR Standardna cijena 19,98 EUR
 6. Alfa Extreme čarape
  Cijena 22,59 EUR Standardna cijena 25,10 EUR
36
 • 36
 • Sve
po stranici

Planinarske čarape

Planinarske čarape su neizostavan dio obuće jer štite stopala od trljanja i iritacije, a ujedno upijaju znoj. Čarape su dostupne u različitim materijalima, veličinama i modelima, ovisno o namjeni korištenja.

Prilikom odabira čarapa važno je voditi računa o njihovoj kvaliteti jer su čarape u izravnom kontaktu s kožom i mogu utjecati na udobnost i zdravlje stopala. Čarape moraju biti izrađene od kvalitetnih materijala koji omogućavaju dobro prozračivanje, odvode vlagu i sprječavaju neugodne mirise. Također, čarape trebaju biti dobro pripijene, ne preuske ili prevelike, te imati dobru elastičnost kako ne bi klizale.

Čarape su dostupne u različitim modelima, od klasičnih pamučnih čarapa do tehničkih čarapa za sportske aktivnosti. Tehničke čarape najčešće su izrađene od posebnih materijala koji omogućavaju bolju ventilaciju i upijanje vlage, a obično imaju posebne oblike i potporna pletiva za bolje pristajanje i potporu stopalu.

Čarape su važan dio sportske opreme jer mogu utjecati na udobnost i performanse tijekom sportske aktivnosti. Sportske čarape posebno su dizajnirane za različite sportske aktivnosti, od trčanja i planinarenja do košarke i nogometa. Imaju posebne značajke kao što podstavljena peta i prsti za zaštitu od udaraca i trenja, kao i svojstva kompresije za poboljšanje cirkulacije krvi i smanjenje umora mišića.

Čarape su također modni dodatak jer mogu uljepšati i upotpuniti vaš stil. Dolaze u raznim bojama i uzorcima, od klasične crno-bijele do živih boja i printeva. Tu su i čarape za posebne prilike kao što su vjenčanja i svečana događanja, koje su obično tanje i elegantnije.
 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane