IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Kamp svjetiljke

Prikaži kao

21 proizvoda

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Čeona svjetiljka Black Diamond SPOT 400
  Cijena 39,15 EUR Standardna cijena 46,06 EUR
 2. Čeona svjetiljka Black Diamond Astro 300
  Cijena 20,25 EUR Standardna cijena 22,49 EUR
 3. Čeona svjetiljka Black Diamond Cosmo 350
  Cijena 32,23 EUR Standardna cijena 35,81 EUR
 4. Čeona lampica Black Diamond Spot 350
  Cijena 36,79 EUR Standardna cijena 40,88 EUR
 5. Ultra lagana čeona svjetiljka Petzl Bindi
  Cijena 49,45 EUR Standardna cijena 52,05 EUR
36
 • 36
 • Sve
po stranici

Kamp svjetiljke

Svjetiljke za kampiranje su kategorija svjetiljki koje su posebno dizajnirane za korištenje na otvorenom, tijekom kampiranja, planinarenja i drugih aktivnosti u prirodi. Ove su svjetiljke dizajnirane za ambijentalno osvjetljenje i daju svjetlo za razne aktivnosti na otvorenom.

Kamp svjetiljke su obično male i prenosive tako da se lako mogu nositi u ruksaku ili torbi. Obično su izrađene od laganih materijala kao što su plastika, aluminij ili metal i otporne su na udarce i druge probleme koji se mogu pojaviti tijekom korištenja u prirodi.

Svjetiljke se mogu koristiti na različite načine. Neke su dizajnirane kao džepne svjetiljke koje se lako mogu objesiti na ključeve ili ruksak. Druge su dizajnirane kao stojeće svjetiljke koje se mogu postaviti na pod ili stol za osvjetljavanje šatora ili stola za kampiranje. Tu su i svjetiljke s držačima koje se mogu pričvrstiti na bicikl, ruksak ili drugu opremu.

Svjetiljke za kampiranje dolaze u različitim oblicima i veličinama, te s raznim značajkama kao što su podesivi načini osvjetljenja, baterijsko ili punjivo napajanje i otpornost na vodu. Neke svjetiljke također mogu nuditi druge funkcije kao što su punjenje mobilnih telefona ili funkcija sirene alarma.

Zajedno čine važan dio opreme za kampiranje i druge aktivnosti na otvorenom i pružaju potrebnu svjetlost za sigurno i ugodno iskustvo na otvorenom.
 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane