IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Magnezij i kreme

Prikaži kao

15 proizvoda

Filteri
  • Mjesto
  • Ime proizvoda
  • Cijena
Mjesto
36
  • 36
  • Sve
po stranici

Magnezij i kreme za ruke važni su dodaci za penjanje i druge aktivnosti koje zahtijevaju dobro prianjanje ruke.

Magnezij se koristi za smanjenje znojenja ruku i povećanje prianjanja pri penjanju, a kreme se koriste za zaštitu i vlaženje kože te sprječavanje žuljeva i ogrebotina.

Vrste magnezija za penjanje

Magnezij je dostupan u obliku praha ili kuglica i nanosi se na ruke kako bi apsorbirao znoj i omogućio bolje prianjanje. Magnezij se može koristiti u različitim količinama ovisno o vrsti penjanja i individualnim potrebama penjača.

Osim magnezijem, mogu se koristiti i kreme za zaštitu kože te sprječavanje ogrebotina i drugih oštećenja. Ove se kreme mogu koristiti prije penjanja kako bi spriječile žuljeve i druge ozljede te nakon penjanja za ublažavanje boli i obnavljanje kože.

Pri odabiru magnezija i krema važno je odabrati kvalitetne proizvode koji zadovoljavaju standarde penjačke opreme i odgovaraju individualnim potrebama i zahtjevima penjača. Također je važno pridržavati se sigurnosnih mjera pri korištenju magnezija i drugih dodataka te osigurati pravilno skladištenje i upotrebu.

Magnezij i kreme važni su dodaci za penjanje i druge aktivnosti koje zahtijevaju dobro prianjanje i zaštitu kože. Prilikom odabira važno je voditi računa o kvaliteti, učinkovitosti i sigurnosti proizvoda, kao i uzeti u obzir individualne potrebe i zahtjeve.
© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane