IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Karabineri i kompleti

Prikaži kao

24 proizvoda

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Karabiner HMS Napik Twist Lock Kong
  Cijena 13,89 EUR Standardna cijena 17,37 EUR
 2. Ovalni karabiner s maticom Kong Oval Classic
  Cijena 11,53 EUR Standardna cijena 12,81 EUR
36
 • 36
 • Sve
po stranici

Kategorija "karabineri i kompleti" odnosi se na opremu i komponente koje se koriste u penjanju i alpinizmu. Sustavi za penjanje i karabineri ključni su sastavni dijelovi koji osiguravaju sigurnost i omogućavaju penjaču kretanje po okomitim površinama.

Sustavi za penjanje

Uključuju razne vrste pojaseva, užeta, uređaja za osiguranje, karabinera i ostalih dodataka namijenjenih sigurnom penjanju. Ovi sustavi omogućuju penjačima da se sigurno pričvrste za zidove, stijene ili druge površine za penjanje i pružaju zaštitu od pada.

Karabineri

Su ključni dio penjačkih sustava i koriste se za spajanje različitih komponenti. Karabineri mogu biti prstenasti, igličasti, samozatvarajući ili drugih oblika, ovisno o namjeni i upotrebi. Ispravna uporaba karabinera ključna je za osiguranje sigurnosti u penjanju i alpinizmu.

Sustavi za penjanje i karabineri se stalno razvijaju i poboljšavaju kako bi se osigurala veća sigurnost, pouzdanost i udobnost za penjače. Pravilno poznavanje i korištenje ovih komponenti ključni su za uspješno izvođenje penjačkih aktivnosti.

 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane