LAVINSKA RADIONICA 13.1. 2024

Trespass

Kupujte po
Prikaži kao

2 proizvoda

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Daily čarape 5 para Trespass
  Cijena 14,31 EUR Standardna cijena 20,44 EUR
 2. Coolmax čarape Wayfarer Trespass
  Cijena 9,96 EUR Standardna cijena 15,32 EUR
Prikaži kao

2 proizvoda

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto

Trespass - kvalitetan brend

Škotski Trespass jedna je od najpopularnijih britanskih tvrtki za outdoor opremu. U Trespassu je avantura na prvom mjestu. Bez obzira gdje živite i koliko godina imate, uvijek je dobro imati prirodu blizu sebe. A uvijek je dobro što više vremena provoditi aktivno na zraku (u planini, šumi, plaži...).

Tvrtka je osnovana 1938. godine u Glasgowu pod imenom Jacobs & Turner Ltd. U početku su šivali uniforme za razne organizacije i ustanove, pa tako i za policiju. Ubrzo su počeli šivati ​​anorake i jakne sa zaštitom od kiše i vjetra.

Tvrtka je rasla. A u Trespass su došli stručnjaci i inovatori koji su zajedno razvili nove materijale (troslojna tkanina za zaštitu od vremenskih uvjeta Tres-Tex, Tres-Shield...).

Tek 1984. se tvrtka Jacobs & Turner Ltd preimenovalo u Trespass. Počeli su se fokusirati na specijaliziranu, ali pristupačnu odjeću za skijanje i slobodno vrijeme. I tako je sve krenulo prema gore.

Trespass women

Trespass je najpoznatiji po jaknama

U ponudi imaju bogati izbor od pravih pernatih jakni do sintetičkih punjenja. Prave planinske jakne i one urbanijeg stila, vodootporne i otporne na vjetar. Lagani anoraci, jakne za kišu, softshell jakne, flis... Trespass hlače i tajice udobne su i izdržljive.

Sportska odjeća od merino vune ili sintetičkih materijala je izvrsna, po super cijeni. Krojevi su standardni, tako da zaista odgovaraju svima. Kolekciju su proširili i na segment ruksaka, šatora, opreme za kampiranje, obuće... Kolekcija za plažu je simpatična. Na raspolaganju imate bogatu ponudu muške i ženske odjeće, obuće i opreme, kao i za djecu. Tako možete obući cijelu obitelj.

U 2017. godini na tržište su lansirali liniju za naše četveronožne ljubimce. Trespaws je linija odjeće i dodataka namijenjenih psima. Od zdjelica, uzica, ovratnika do jakni.

Dakle, Trespass je ovdje za cijelu širu obitelj!

Više o Trespass

Trespass men

 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane