IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Plaćanje

Načini plaćanja

Ponuditelj usluga nudi sljedeće načine plaćanja:

  • gotovinom prilikom preuzimanja,
  • prijenosom na Samana d.o.o. (prema ponudi / kalkulaciji),
  • MasterCard, Visa karticama
  • Paypalom

Prilikom odabira plaćanja u gotovini, ne zaboravite na gotovinu, jer paket nećete moći preuzeti bez plaćanja. Usluga dostave GLS-a ne naplaćuje dodatnu proviziju za plaćanje posebnim nalogom za plaćanje. Prilikom odabira "transfera u Samana d.o.o.", poslat ćemo vam predračun na Vašu e-mail adresu. Čim zaprimimo uplatu, pošiljka će biti poslana.


Potvrda o kartičnom plaćanju

Više informacija o SecurityMetrics certifikatu< /a>

SecurityMetrics

Informacije o plaćanju na Samana račun:

Banka:

Gorenjska banka d.d., Kranj
Bleiweisova cesta 1
p.p. 147, Kranj

SWIFT code: GORESI2X
IBAN: SI56 0700 0000 3750 595

Poduzeće:
Samana trgovina, zastopstvo d.o.o.
Britof 27
4000 Kranj,
Slovenija

Sve cijene uključuju PDV, osim ako nije izričito navedeno drugačije. Cijene su važeće u vrijeme dodjele ugovora i nemaju unaprijed određenu valjanost.

Usprkos svakodnevnom ažuriranju i kontroli točnosti podataka, može se dogoditi da su informacije o cijenama netočne. U tom slučaju, ili u slučaju da se cijena proizvoda promijeni tijekom obrade narudžbe, ponuditelj će omogućiti kupcu da se povuče iz kupnje ili ponudi drugo prikladno rješenje na obostrano zadovoljstvo.

Kupoprodajni ugovor između ponuditelja i kupca sklapa se u trenutku kada ponuditelj potvrdi narudžbu. Od tog trenutka sve cijene i ostali uvjeti su fiksni i primjenjuju se i na ponuditelja i na kupca.


Povlačenje iz kupnje, povrat robe

Kupac može otkazati neopterećenu i već dodijeljenu narudžbu na [email protected] bez naknade. Kupac ima pravo vratiti kupljenu robu bez naknade. Međutim, on je dužan snositi troškove nastale povratom predmeta kupnje. 

Povrat robe

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane