LAVINSKA RADIONICA 13.1. 2024

prAna

Kupujte po
Prikaži kao

1 proizvod

Filteri
  • Mjesto
  • Ime proizvoda
  • Cijena
Mjesto
Prikaži kao

1 proizvod

Filteri
  • Mjesto
  • Ime proizvoda
  • Cijena
Mjesto

prAna moderna i održiva odjeća

Njihova misija je promovirati zdrav, aktivan, slobodan život. Oni stvaraju svestranu, modernu i održivu odjeću i dodatke koje možete nositi za svaku prigodu, bilo koju avanturu, svaki dan. Dizajni su plod vlastitih iskustava – aktivnih jogija, penjača i svjetskih putnika koji svojim znanjem čine odjeću lijepom, ali izdržljivom.

Njihov stil je klasičan s modernim materijalima i s minimalnim utjecajem na okoliš. Njihova inspiracija i klijenti su sportaši svjetske klase – Chris Sharma (s njima od početka) i jogiji poput npr. Shiva Rea. Društveno su odgovorni i održivi proizvođači (nositelji certifikata Fair trade, recikliraju vunu, postupaju odgovorno s perjem…).

Priča prAne

prAna, stara sanskrtska riječ za disanje, život i vitalnost duha. prAna je moć, energija, temelj živog svijeta, životna energija koja ispunjava svemir. Sve što postoji impregnirano je prAnom.

Povijest prAna odjeće, koja dobro služi u penjanju i jogi, datira iz 1992. godine. Pokazalo se da odjeća dobro funkcionira i na drugim područjima. I tako je počelo; odjeća koja detaljno služi tijelu u sportskim aktivnostima, te prije i poslije.

Dodatna vrijednost prAna odjeće je briga za okoliš i ljude, izrađuje se sa strašću, s ljubavlju, sjajnog je dizajna...

Prva prAna odjeća napravljena je u garaži i poslana kupcima u otpadnim kutijama od voća iz lokalne trgovine. Za etikete su koristili stari novinski papir, dodali eterična ulja, a potom su s nožima za picu izrezali etikete. Prvi zaposlenik spavao je na podignutom krevetu, koji se tijekom dana pretvarao u radni stol. Toliko i još neopisivo više ljubavi, strasti, želje i nade je uloženo i još uvijek se ulaže u prAnu.

Zgodba prAne

prAna već dva i pol desetljeća ulaže svoju energiju, snagu, novac i srce u održivi razvoj.

Organski pamuk

Veliku važnost pridaju korištenju organskih materijala, čistim proizvodnim procesima, poštenom odnosu prema ljudima...

Činjenica da je 84% pamuka u njihovoj cijeloj liniji organski nije iznenađenje, ali je vrijedno oponašanja i divljenja.

Pogledajte video, a zatim nam pomozite povećati potražnju za održivijom odjećom. Podijelite video i proširite svijest o poštenoj i čistoj praksi proizvođača. Moguće je!

Što se od tada promijenilo?

Ne puno i u isto vrijeme jako puno! Brend prAna se razvijao i rastao, ali većina “prvih” zaposlenika je još uvijek prisutna. Surađuju i rade s istomišljenicima, održavaju i stvaraju pozitivne promjene koje služe istoj svrsi kao i u stara vremena, samo uz male suvremene korekcije. Potiču i podržavaju korištenje organskog pamuka, poštenu trgovinu, energiju vjetra i još mnogo toga...

prAna ambasadori, sportski penjač Chris Sharma i jogi Shiva Rea prisutni su u prAni još od samog početka, kao i mnogi drugi. Oni i naravno prAnini kupci pomažu u cijeloj priči. Zbog takvih strasti, osnivač Beaver Theodosakis i dalje odgovara na pisma klijenata.

Gledajući unatrag, naziv prAna je točan. Ako gledamo naprijed u budućnost, ispravno je jer oni teže promjenama, raduju se budućnosti.

To je priča o prAni! Nadamo se da vam se sviđaju proizvodi. Radujemo se svim vašim porukama, mišljenjima, kritikama i povratnim informacijama o tome kako vam pojedini proizvodi služe.

Više o Prana

 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane