LAVINSKA RADIONICA 13.1. 2024

Penjački komplet Prog Kong

Na zalihi
SKU
O9104
Prog komplet najnoviji je poseban komplet za penjanje koji vam omogućuje da se pričvrstite na svrdlo i prije nego ga dosegnete. Prog komplet prikladan je za penjanje u penjalištima i za penjanje višestrukih sportskih smjerova.
Cijena 38,50 €

Prog komplet najnoviji je poseban komplet za penjanje koji vam omogućuje da se pričvrstite na svrdlo i prije nego ga dosegnete. Prog komplet prikladan je za penjanje u penjalištima i za penjanje višestrukih sportskih smjerova.

Penjački komplet Prog koristi inovativni mehanizam koji se automatski zatvara kada dođe u kontakt sa svrdlom. Ne morate ništa raditi rukama osim savijati fleksibilnu šipku u željeni oblik, držati donji dio Prog-a i usmjeriti ga glavom prema naprijed na svrdlo.

Penjački komplet Prog Kong

  • karabiner od aluminija
  • težina 30cm: 110g
  • težina 45 cm: 130g


Kong

Želja za sigurnošću dovela ih je do dizajna karabinera koji su nezamjenjivi za sve koji se bave "vertikalnim" industrijama. Njihovi proizvodi su kacige, karabineri, pojasevi, za rekreativce, profesionalne penjače i za rad na visini.

Cjelokupna proizvodnja je smještena u Italiji, Monte Marenzo, gdje se svaki proizvod i testira.

Više proizvoda Kong

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 60€ je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Više informacija
SKUO9104
EAN8023577068145
BrendKong
Težina (kg)0.110000

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Več izdelkov znamke Kong

 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane