LAVINSKA RADIONICA 13.1. 2024

Samoosiguravajući komplet via ferata KONG Medale

Na zalihi
SKU
O9012--------
Via ferata samoosiguravajući komplet KONG Medale je lagan, siguran i jednostavan komplet za hodanje po osiguranim penjačkim stazama - feratama. Obavezan dio opreme za sigurno kretanje po čeličnim sajlama.
Cijena 92,12 EUR Standardna cijena 102,36 EUR

Via ferata samoosiguravajući komplet KONG Medale je lagan, siguran i jednostavan komplet za hodanje po osiguranim penjačkim stazama - feratama, za sigurno hodanje po opasnim dionicama u planinama gdje postoje dijelovi sa čeličnim sajlama.

Via ferrata komplet ima „brze“ Tango karabinere, s jednostavnim mehanizmom za otvaranje "s dlanom" i sa sustavom koji sprečava otvaranje karabinera, elastične i robusne remene, prešiveni apsorpcijski sustav.

Obavezan dio opreme za sigurno kretanje po čeličnim sajlama.

Samoosiguravajući komplet via ferrata KONG Medale za težinu osobe 40 - 120 kg

  • za sigurno penjanje ferata, tj. za sigurno hodanje po osiguranim planinskim stazama
  • "brzi" karabineri Tango, s automatskim vratima s jednostavnim mehanizmom za otvaranje "s dlanom" i kompletom koji sprečava otvaranje karabinera
  • elastični i robusni remeni (širine 20 mm)
  • duljina gurtne: min 85 cm - max 120 cm
  • prešiveni apsorpcijski sustav
  • pohranjen u priručnoj torbi sa patentnim zatvaračem
  • za težinu osobe 40 - 120 kg
  • težina samoosiguravajućeg kompleta: 550 g
  • proizvedeno u Italiji
  • standard: EN 958: 2017 i CE 0123


Kong

Želja za sigurnošću dovela ih je do dizajna karabinera koji su nezamjenjivi za sve koji se bave "vertikalnim" industrijama. Njihovi proizvodi su kacige, karabineri, pojasevi, za rekreativce, profesionalne penjače i za rad na visini.

Cjelokupna proizvodnja je smještena u Italiji, Monte Marenzo, gdje se svaki proizvod i testira.

Više proizvoda Kong

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 60€ je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Pronašli smo druge proizvode koji bi vam se mogli svidjeti!

Više informacija
SKUO9012--------
EAN8023577061672
BrendKong
Težina (kg)1.200000
BojaCrystal Spirit

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Pronašli smo druge proizvode koji bi vam se mogli svidjeti!

Možda će ti se svidjeti

 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane