LAVINSKA RADIONICA 13.1. 2024

Umetak za pozicioniranje Captiv

Na zalihi
SKU
2U108--------
Umetak za pozicioniranje CAPTIV je dodatak karabineru koji povećava opterećenje karabinera na glavnoj osi, ograničava rizik od rotacije i održava ga integriranim s uređajem ili uzicom.
Cijena 16,90 €

Umetak za pozicioniranje CAPTIV je dodatak karabineru koji povećava opterećenje karabinera na glavnoj osi, ograničava rizik od rotacije i održava ga integriranim s uređajem ili uzicom. CAPTIV je kompatibilan s karabinerima (Petzl): OK, Am'D, WILLIAM, OXAN, VULCAN, Bm'D i koloturnim karabinerom ROLLCLIP A.

Umetak za pozicioniranje Captiv

 • dizajniran za promicanje opterećenja karabinera na glavnoj osi i ograničavanje rizika od rotacije
 • uređaj ili uzica integrirani su s karabinerom, što ograničava rizik od njihovog gubitka
 • kompatibilan s karabinerima (Petzl): OK, Am'D, WILLIAM, OXAN, VULCAN, Bm'D i koloturnim karabinerom ROLLCLIP A

Tehničke informacije

 • materijali: poliamid
 • težina: 10 g
 • jamstvo: 3 godine

Cijena vrijedi za 10 komada!


Petzl

Petzl stvara proizvode i nudi rješenja za sportske entuzijaste i profesionalce za pristup nemogućim, nedostupnim mjestima, danju i noću.

Više o Petzl

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 60€ je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Više informacija
SKU2U108--------
EAN3342540821927
BrendPetzl
Težina (kg)1.000000

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Več izdelkov znamke Petzl

 1. rumena
  Grigri Petzl sprava za osiguranje
  Cijena 68,00 € Standardna cijena 81,60 €
 2. zelena
  Reverso 4 sprava za osiguranje
  Cijena 28,46 € Standardna cijena 31,30 €
 3. Penjački pojas Corax Petzl
  Penjački pojas Corax Petzl
  Cijena 53,01 € Standardna cijena 58,90 €

Možda će ti se svidjeti

 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane