IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Karabiner oblika kruške HMS Napik Kong

Na zalihi
SKU
O9232
Karabiner HMS Napik Screw Lock Kong je aluminijski karabiner u obliku kruške. Dobro dođe svakom alpinistu, penjaču, speleologu, nezaobilazan je i za rad na visini, vatrogasne i specijalne jedinice spašavanja.
Cijena 16,91 EUR

Karabiner HMS Napik Screw Lock Kong je aluminijski karabiner u obliku kruške. Sustav Screw Lock omogućuje sigurno pričvršćivanje s maticom za sidrišta ili osiguranje. Keylock sustav omogućuje glatko pričvršćivanje i otkopčavanje. Kompaktniji je i lakši od tradicionalnog HMS karabinera i ima veću vlačnu čvrstoću.

Dobro dođe svakom alpinistu, penjaču, speleologu, nezaobilazan je i za rad na visini, vatrogasne i specijalne jedinice spašavanja.

Karabiner oblika hruške HMS Napik Screw Lock Kong

 • aluminijski karabiner u obliku kruške
 • sustav Screw Lock omogućuje sigurno pričvršćivanje maticom
 • sustav Keylock omogućuje glatko pričvršćivanje i otkopčavanje užadi
 • kompaktniji je i lakši od tradicionalnog HMS karabinera i ima veću vlačnu čvrstoću
 • za alpiniste, penjače, speleologe, za rad na visini, za vatrogasne i specijalne jedinice spašavanja
 • nosivost: 23 kN
 • poprečna nosivost: 8 kN
 • otvor vrata: 23 mm
 • materijal: aluminij
 • težina: 80 g
 • certifikat: EN 12275 EN 362 / B
 • proizvedeno u Italiji
 • testiran dio po dio


Kong

Želja za sigurnošću dovela ih je do dizajna karabinera koji su nezamjenjivi za sve koji se bave "vertikalnim" industrijama. Njihovi proizvodi su kacige, karabineri, pojasevi, za rekreativce, profesionalne penjače i za rad na visini.

Cjelokupna proizvodnja je smještena u Italiji, Monte Marenzo, gdje se svaki proizvod i testira.

Više proizvoda Kong

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 60€ je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Više informacija
SKUO9232
BrendKong
Težina (kg)0.080000

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Več izdelkov znamke Kong

 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane