LAVINSKA RADIONICA 13.1. 2024

Karta Triglav 1:25.000

Na zalihi
SKU
ZA130--------
Planinarska karta Triglav, u mjerilu 1:25.000, pokriva središnji dio Julijskih Alpi. Označene su markirane staze, staze za turno skijaške ture, prirodne znamenitosti.
Cijena 8,90 €

Planinarska karta Triglav, u mjerilu 1:25.000, pokriva središnji dio Julijskih Alpi. Od Jalovca do Tromeje, do Mojstrane, Bohinjske Bistrice... Obuhvaća Kranjsku Goru, Martuljkovu grupu, Bohinj.

Na karti Triglav označene su markirane staze, staze za turno skijaške ture, prirodne znamenitosti... Karta je pogodna za ozbiljne korisnike i istraživače planina, kao i za izletnike.

Planinarska karta Triglav, u mjerilu 1:25.000

  • planinarska karta, karta Triglav pokriva središnji dio Julijskih Alpi u mjerilu 1:25.000
  • obuhvaća Kranjsku Goru, Martuljkovu grupu, Bohinj
  • obuhvaća sve markirane staze na ovom području Julijskih Alpi
  • staze su kategorizirane po težini: nezahtjevne, zahtjevne i vrlo zahtjevne markirane staze
  • označene su staze za turno skijanje, uzletišta za paraglajdere
  • označena su penjališta, prirodne znamenitosti, kulturne atrakcije
  • shematski su prikazane udaljenosti između pojedinih domova i udaljenosti važnijih vrhova od pojedinih domova
  • na poleđini karte nalazi se popis planinarskih domova s kontaktnim podacima, radnim vremenom, mogučnošću noćenja i dostupnošću
  • za GPS korisnike na karti su dvije koordinate mreža (pravokutna s Gauss-Krügerovom projekcijom i zemljopisna (WGS84)) 
Veličina preklopljene karte: 12,50 x 22,70 cm.
Karta je spremljena u plastičnu, zaštitnu foliju.


Sidarta

Slovenska izdavačka kuća koja izdaje penjačke, turnoskijaške, biciklističke, izletničke i planinarske vodiče, mape, razglednice i čestitke slovenskih autora.

Več o Sidarti

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 60€ je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Više informacija
SKUZA130--------
BrendSidarta
Težina (kg)0.200000

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane