IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Plezališča brez meja - penjački vodič

Na zalihi
SKU
ZA100--------D
Vodič pokriva penjališta triju zemalja (Slovenija, Hrvatska, Italija). Ovo područje je izuzetno bogato penjalištima, s velikom stijenom i mogućnošću penjanja tijekom cijele godine.
Cijena 29,90 EUR

Vodič pokriva penjališta triju zemalja (Slovenija, Hrvatska, Italija). Ovo područje je izuzetno bogato penjalištima, s velikom stijenom i mogućnošću penjanja tijekom cijele godine.

Vodič za penjanje s vrhunskim fotografijama prikazuje 32 penjališta Istre između Trsta i Rijeke te opisuje i nacrtano je preko 3100 izvrsno osiguranih i opremljenih smjerova.

Penjališta bez granica (Trst-Slovensko primorje-Istra)

Sidartini penjački vodiči imaju jasne skice sektora s nacrtanim smjerovima. Orijentacija s ovim vodičem je jednostavna. Vodič je rezultat suradnje penjača iz sve tri zemlje, a informacije za njega dali su svi glavni oprematelji rute.

Vodič je na pet jezika, hrvatskom, slovenskom, talijanskom te njemačkom i engleskom. Sve skice pristupa opremljene su QR kodovima lokacija penjališta!

 • 15 x 24 cm
 • 416 stranica
 • Meki uvez
 • Fotografije u boji
 • Skice


Sidarta

Slovenska izdavačka kuća koja izdaje penjačke, turnoskijaške, biciklističke, izletničke i planinarske vodiče, mape, razglednice i čestitke slovenskih autora.

Več o Sidarti

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 60€ je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Više informacija
SKUZA100--------D
BrendSidarta
Težina (kg)0.250000

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Več izdelkov znamke Sidarta

 1. Triglav - Hiking guide
  Hiking guide Triglav
  Cijena 12,90 EUR
 2. Gorski vrt, za vse odprt (Polonca Kovač)
  Gorski vrt, za vse odprt
  Cijena 21,51 EUR Standardna cijena 23,90 EUR

Možda će ti se svidjeti

 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane