IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

MOJ SUPUTNIK turistički vodič, koji to nije!

Na zalihi
SKU
ZX110--------
MOJ SUPUTNIK turistički vodič koji to nije! Vodič je to koji putnicima pruža razne spoznaje, fotografije i mudrost svjetskih putnika. Pisan je na slovenskom jeziku.
Cijena 12,00 EUR

MOJ SUPUTNIK turistički vodič koji to nije! Vodič je to koji putnicima pruža razne spoznaje, fotografije i mudrost svjetskih putnika. Pisan je na slovenskom jeziku.

Ključnim pitanjima vodi i usmjerava na jedinstveno iskustvo svaki put kad čuje poziv na putovanje.

MOJ SUPUTNIK turistički vodič koji to nije!

Ovo je doista vrlo poseban turistički vodič! Teško je opisati što ćete u njemu pronaći (priložen je indeks ako to pomaže). Svrha vodiča je da nas prati prije, tijekom i nakon svakog putovanja. Čitamo ga polako i pažljivo. Može i u dijelovima, odnosno skačemo između stranica. Kompas pokazuje mjesta gdje možemo stati i dublje ući u sebe.

Tvorci vodiča vjeruju da smo mi ljudi u duši nomadi. I nema vanjskog putovanja bez unutarnjeg putovanja. Svojim iskustvima dotiču se sličnih tema i jasno otvaraju pitanja za svjesniji pristup onome što se događa u nama samima prije, tijekom i nakon putovanja. U ovom vodiču oni se bave takvim pitanjima na svim bitnim razinama: fizičkoj i materijalnoj, emocionalnoj i mentalnoj, kao i duhovnoj.

Moje osobno iskustvo

S vodičem Moj suputnik, neobično je kao i sam vodič. Kad sam dobila vodič na poklon od jednog od autora, Jake Geltara, odmah sam ga počela listati. Kasnije i čitati. Od početka, baš kao da čitam knjigu. Iskreno govoreći, prvi trenutak se činio kaotičnim, besmislenim. Tako je knjiga sjela u naš kombi. Ubrzo nakon toga, na putovanju kombijem, otkrila sam vodič u ladici.

Počela sam listati i čitati. Samo tako, malo na početku, malo između, malo na kraju. Privukao me. Očito moraš pronaći pravi trenutak da ga počneš razumjeti. Moj suputnik je još uvijek u našem kombiju! I čitam ga vrlo često na našim putovanjima! Čak i ako sam već pročitala neku stranicu u prošlosti, u novoj pustolovini, novoj situaciji, ona poprima novo značenje.

To ovaj vodič čini bezvremenskim. Pomaže nam da vidimo dalje i dublje! Iskreno mislim da bi vodič trebao biti u svakom kombiju, kamperu, ruksaku...uvijek negdje u blizini!

Hvala ekipi što neprestano pomažete otkriti više!

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 60€ je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Više informacija
SKUZX110--------
BrendYogaLine
Težina (kg)0.100000

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Več izdelkov znamke YogaLine

 1. Poklon bon od 10 - 100 EUR
  Poklon bon od 10 - 100 EUR
  Cijena 10,00 EUR
 2. Lavinska radionica
  Lavinska radionica
  Cijena 87,09 EUR

Možda će ti se svidjeti

 1. Zemljevid Bohinj 1:25.000
  Planinarska karta Bohinj 1:25.000
  Cijena 9,12 EUR
 2. Gorski vrt, za vse odprt (Polonca Kovač)
  Gorski vrt, za vse odprt
  Cijena 21,51 EUR Standardna cijena 23,90 EUR
© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane