IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Najljepše turno skijanje u austrijskoj Koroške

Na zalihi
SKU
ZA120--------
Knjiga Najlepši turni smuki avstrijske Koroške na slovenskom jeziku je turnoskijaški vodič autora Mitje Peternela. U ažuriranom i proširenom izdanju, preko 40 novih turnoskijaških ciljeva dodano je originalnim 78. Opisano je 120 vrhova koji se protežu od srednjogorja pa sve do najvišeg austrijskog vrha, Großglocknera.
Cijena 34,90 EUR

Knjiga Najlepši turni smuki avstrijske Koroške na slovenskom jeziku je turnoskijaški vodič autora Mitje Peternela.

U ažuriranom i proširenom izdanju, preko 40 novih turnoskijaških ciljeva dodano je originalnim 78. Opisano je 120 vrhova koji se protežu od srednjogorja pa sve do najvišeg austrijskog vrha, Großglocknera. Sve promjene na terenu su ažurirane. Većina destinacija dodatno opisuje mogućnosti uspona i spuštanja sa susjednih vrhova, tako da vodič zapravo nudi gotovo 180 destinacija.

Većina opisanih tura pogodna je za najširi krug skijaša jer spada među kondicijsko i tehničko srednje zahtjevne. Neki vrhovi su potpuno nezahtjevni i prikladni za početnike. Opisani su i ciljevi skijanja na najzahtjevnijim terenima. Poseban dio u vodiču ističe prikladnost odredišta za uspon i spust također s daskom.

Turnoskijaški vodič - Najljepše turno skijanje u austrijskoj Koroške 

 • Većina polazišta dostupna je iz tunela Karavanke za dobar sat, a ture su izvedive u jednom ili dva dana.
 • Format: 15 x 24 cm
 • Polutvrde plastificirane korice
 • 320 stranica
 • Fotografije u boji
 • Fotografije s crtežima smjera uspona i spuštanja

Najlepši turni smuki avstrijske Koroške


Sidarta

Slovenska izdavačka kuća koja izdaje penjačke, turnoskijaške, biciklističke, izletničke i planinarske vodiče, mape, razglednice i čestitke slovenskih autora.

Več o Sidarti

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 60€ je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Više informacija
SKUZA120--------
BrendSidarta
Težina (kg)0.200000

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Več izdelkov znamke Sidarta

Možda će ti se svidjeti

 1. Bohinjske gore (Tine Mihelič)
  Bohinjske gore (Tine Mihelič)
  Cijena 26,00 EUR
 2. Slovenija – športnoplezalni vodnik Sidarta
  Slovenija - sportskopenjački vodič
  Cijena 34,90 EUR
 3. Gorski vrt, za vse odprt (Polonca Kovač)
  Gorski vrt, za vse odprt
  Cijena 21,51 EUR Standardna cijena 23,90 EUR
 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane