IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Gorski vrt, za vse odprt

Na zalihi
SKU
ZA122--------
Autorica Polonca Kovač sa svojom knjigom bajki Gorski vrt, za vse odprt oduševljava djecu i starije. Kroz sva četiri godišnja doba vodi nas u planinski svijet.
Cijena 21,51 EUR Standardna cijena 23,90 EUR

Autorica Polonca Kovač sa svojom knjigom bajki Gorski vrt, za vse odprt oduševljava djecu i starije. Kroz sva četiri godišnja doba vodi nas u planinski svijet i sa lijepom riječju, šaljivim pričama, igrom biljaka, životinja i bajkovitih stvorenja predstavlja nam više od 30 planinskih biljaka i neke životinje.

Na kraju svake priče predstavljene su neke od biljaka sadržane u pričama. Opis planinskog cvijeća popraćen je sjajnim ilustracijama Vlada Ravnika.

Bajke je bogato ilustririrala Jelka Godec Schmidt. Knjigu je uredila Irena Cerar (urednica dječjeg časopisa National Geographic Junior te Sidartina autorica obiteljskih vodiča).

Kod pisanja knjige je sudjelovala i dr. Nada Praprotnik, sa svojim širokim poznavanjem alpske flore.

Tako je knjiga Gorski vrt, za vse odprt plod suradnje vrhunskih umjetnika. Vodi nas u svijet mašte, u planinski vrt, a istodobno je i svojevrsni dječji botanički priručnik.

Sigurno ćete s ovom knjigom češće ulaziti u planinski svijet!

Sidartina ''obiteljska knjiga" Gorski vrt, za vse odprt je odličan poklon!

  • Veličina: 15,5 x 24 cm
  • Tvrdi uvez
  • 80 stranica


Sidarta

Slovenska izdavačka kuća koja izdaje penjačke, turnoskijaške, biciklističke, izletničke i planinarske vodiče, mape, razglednice i čestitke slovenskih autora.

Več o Sidarti

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 60€ je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Više informacija
SKUZA122--------
BrendSidarta
Težina (kg)0.400000

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Več izdelkov znamke Sidarta

Možda će ti se svidjeti

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane