IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Kolesarski vodnik Parenzana - Po poti stare železnice

Nije na zalihi
SKU
ZA117--------
Godine 2008. dobili smo jednu od najatraktivnijih biciklističkih i planinarskih staza u Europi koja je između 1902. i 1935. godine djelovala kao uskotračna željeznička pruga između Trsta i Poreča pod imenom Parenzana.
Cijena 19,90 EUR

Godine 2008. dobili smo jednu od najatraktivnijih biciklističkih i planinarskih staza u Europi koja je između 1902. i 1935. godine djelovala kao uskotračna željeznička pruga između Trsta i Poreča pod imenom Parenzana, Porečanka ili Istranka.

Biciklistička ruta Parenzana duga je 123 km i prolazi kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku. Ruta potječe kroz zapanjujuće lijepi krajolik, pokraj starih željezničkih stanica, kroz tunele i preko vijadukata, kroz istarska sela i kamene gradove, u blizini mora, mediteranskog krajolika.

Biciklistički vodič Parenzana - Putevima stare željeznice

Autor vodiča Parenzana – putevima stare željeznice je dr. Janko Ferk iz Klagenfurta, odvjetnik, književnik i književni istraživač. Autor je također detaljnom biciklističkom opisu dodao bogat povijesni pregled gradnje i događaja oko poznate Parenzane. Knjiga je bogato opremljena fotografijama i arhivskim snimcima stare pruge i krajeva oko nje.

  • Jezik: slovenski
  • Format: 13 x 21 cm
  • Uvez: polutvrdi
  • Broj stranica: 160
  • Autor: Janko Ferk
  • Nakladnik: Sidarta
  • Fotografije u boji
  • Karte toka biciklističke staze
  • GPS tragovi


Sidarta

Slovenska izdavačka kuća koja izdaje penjačke, turnoskijaške, biciklističke, izletničke i planinarske vodiče, mape, razglednice i čestitke slovenskih autora.

Več o Sidarti

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 60€ je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Više informacija
SKUZA117--------
BrendSidarta
Težina (kg)1.000000
BojaCrystal Spirit

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Več izdelkov znamke Sidarta

Možda će ti se svidjeti

 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane