IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Pravljične poti brez meja – družinski izleti

Na zalihi
SKU
ZA119--------
Vjerojatno je najcjelovitiji izletnički vodič po pograničnim mjestima. Vodič je bogato opremljen fotografijama i dvojezičnim kartama s tijekom opisanih izleta i vrhunskim ilustracijama.
Cijena 31,90 EUR

Knjiga „Pravljične poti brez meja“ na slovenskom jeziku već su četvrta knjiga bajkovitih staza Irene Cerar.

Vjerojatno je najcjelovitiji izletnički vodič po pograničnim mjestima. Vodič je bogato opremljen fotografijama i dvojezičnim kartama s tijekom opisanih izleta i vrhunskim ilustracijama.

Knjiga opisuje 50 izleta u prekogranična mjesta koja su slabo poznata, a koja slijede od Tršćanskog zaljeva preko Krasa, Rezije, Nadiške, Terske i Kanalske doline do Koruške te uzduž Karavanki do Štajerske, Porabja i Mure. Pogranični hrvatski i istarski izleti, gdje je autorica tražila i pronašla bogate međukulturalne veze, upotpunjuju niz odredišta uz slovensku granicu.

U knjizi su opisane 52 narodne priče i priče vezane za opisana mjesta. Znalački i popularno predstavljeni izleti na koje možemo ići sami ili s djecom. Knjiga je putopisno i književno putovanje i puno je više od klasičnog obiteljskog izletničkog vodiča.

Priče su ilustrirali renomirani slovenski autori različitih generacija: Marta Bartolj, Nenad Cizl, Bojana Dimitrovski, Milan Erič, Jelka Godec Schmidt i Peter Škerl.

  • Format: 17 x 25 cm
  • Tvrdi uvez
  • 288 stranica
  • Fotografije u boji
  • Ilustracije
  • Pregledne karte


Sidarta

Slovenska izdavačka kuća koja izdaje penjačke, turnoskijaške, biciklističke, izletničke i planinarske vodiče, mape, razglednice i čestitke slovenskih autora.

Več o Sidarti

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 60€ je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Više informacija
SKUZA119--------
BrendSidarta
Težina (kg)0.300000

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Več izdelkov znamke Sidarta

Možda će ti se svidjeti

 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane