IDEMO NA FERATE - SAMOOSIGURAVAJUĆI KOMPLETI

Gorenjska - Gorsko kolesarski vodnik

Nije na zalihi
SKU
ZA105--------D
Sidarta, Gorenjska – Brdskobiciklistički vodič čiji je autor Maks Vrečko, nudi nam 41 biciklističku turu po slovenskoj regiji Gorenjska.
Cijena 26,90 EUR

Sidarta, Gorenjska – Brdskobiciklistički vodič čiji je autor Maks Vrečko, nudi nam 41 biciklističku turu po slovenskoj regiji Gorenjska. Temeljito opisane i provjerene, zadovoljiti će rekreativne bicikliste, kao i ozbiljnije entuzijaste.

Svakom izletu je uz točan opis staze dodana i karta sa preglednim crtežom staze te visinski dijagram uspona i spusta.

Sidarta, Gorenjska – Brdskobiciklistički vodič, nudi 41 biciklističku turu po Gorenjskoj

 • Format: 12,5 x 21 cm
 • 176 stranica
 • Putnički listići

Izleti su grupirani u poglavlja s obzirom na ishodišta. Iz Doline krećemo do podnožja Julijskih Alpa i do sunčanih padina Karavanki. U Bohinju nas izleti uglavnom vode oko jezera, kroz sela i po okolnim visoravnima.

Iz korita Radovljičke kotline uspinjemo se na visoravni Mežakla, Pokljuka i Jelovica. Područje oko Tržiča upoznajemo s usponima na Karavanke, odakle možemo stići i iz Pokokrja.

Gornji dio doline Kokre ujedno je i polazište zahtjevnih tura do Grintovca. Za veliko finale slijedi jedinstveni prelaz Karavanki od Jezerskog do Rateča.  "Transkaravanška" tura može se provesti po dionicama ili kao višednevno ambiciozno bicikliranje.


Sidarta

Slovenska izdavačka kuća koja izdaje penjačke, turnoskijaške, biciklističke, izletničke i planinarske vodiče, mape, razglednice i čestitke slovenskih autora.

Več o Sidarti

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 60€ je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Više informacija
SKUZA105--------D
BrendSidarta
Težina (kg)0.500000

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Več izdelkov znamke Sidarta

 1. Gorski vrt, za vse odprt (Polonca Kovač)
  Gorski vrt, za vse odprt
  Cijena 21,51 EUR Standardna cijena 23,90 EUR
 2. Triglav - Hiking guide
  Hiking guide Triglav
  Cijena 12,90 EUR

Možda će ti se svidjeti

 1. Gorski vrt, za vse odprt (Polonca Kovač)
  Gorski vrt, za vse odprt
  Cijena 21,51 EUR Standardna cijena 23,90 EUR
 2. Zemljevid Bohinj 1:25.000
  Planinarska karta Bohinj 1:25.000
  Cijena 9,12 EUR
 3. Bohinjske gore (Tine Mihelič)
  Bohinjske gore (Tine Mihelič)
  Cijena 26,00 EUR
 

Ferate u Sloveniji - Vodič kroz slovenske ferate na jednom mjestu

Što je ferata? Danas su ferate vrlo popularne u sportskom svijetu. Razvojem sportskih ferata, koje su lako dostupne, kraće, što ne znači da nisu zahtjevne, imamo priliku posjetiti ih i popodne nakon posla i ugodan su oblik rekreacije.

Idemo, sportske ferate nas zovu!

© 2023 Alpline & Samana | Vse pravice pridržane